Afspraken

Overweegt u om een letselschade-advocaat in de arm te nemen? Of wilt u om een andere reden weten of ons kantoor iets voor u kan betekenen? Dan kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Dit eerste gesprek is gratis en duurt maximaal een half uur. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. Hier vindt u onze contactgegevens.

Samen verder

Als u besluit om uw zaak bij ons in behandeling te geven, maken wij een plan van aanpak. Dit plan bespreken we met u. Uiteraard informeren wij u ook over het verloop van de zaak en worden alle belangrijke beslissingen samen met u genomen. Als uw zaak voorheen in behandeling was bij een andere advocaat of belangenbehartiger, dan vragen wij uw dossier op.

Algemene voorwaarden

Op de afspraken die worden gemaakt tussen u als opdrachtgever enerzijds en Cornelis Advocatenpraktijk Letselschade anderzijds zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Hier vindt u deze Algemene Voorwaarden.

Klachten

Bij klachten of problemen in verband met een opdracht hanteert ons kantoor een geschillenregeling. Zie hiervoor artikel 5 in de Algemene Voorwaarden. U kunt hierbij ook een externe klachteninstantie inschakelen.

Klanttevredenheid

Op basis van de ervaringen van onze cliënten kunnen we waar nodig onze dienstverlening verbeteren. Wij willen dan ook graag weten hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wilt u zo vriendelijk zijn om dit formulier in te vullen?
Enquête Klanttevredenheid Cornelis Advocatenpraktijk Letselschade

Hartelijk dank voor uw medewerking!