Wat wij doen

Ons kantoor adviseert, onderhandelt en procedeert bij alle soorten letselschadezaken. Om te illustreren wat wij voor u kunnen betekenen, vindt u hieronder een aantal veelvoorkomende vormen van (kwesties rondom) letselschade en voorbeelden uit onze praktijk.

Misschien denkt u: waarom zou ik een letselschade-advocaat inschakelen? Dat kost me handenvol geld. Ik pleeg zelf wel even wat telefoontjes. Of ik schakel een (gratis) letselschadebureau in. De keuze is natuurlijk aan u, maar de ervaring heeft geleerd dat veel mensen na een poosje alsnog besluiten om een letselschadeadvocaat in de arm te nemen.

Wat is het verschil tussen een advocaat en een letselschadebureau?

Als de onderhandelingen niet tot het gewenste resultaat leiden, kan een advocaat naar de rechter stappen. In de praktijk blijkt dat deze mogelijkheid de onderhandelingspositie van slachtoffers aanzienlijk versterkt. Letselschadebureaus -waar uitsluitend schadebehandelaars werken- hebben deze troef niet in handen.

Advocaten zijn toch niet te betalen?

Vaak vallen de kosten reuze mee. Onze hulp is in veel gevallen gratis; de aansprakelijke partij of verzekeraar vergoedt meestal uw advocaat. Hier vindt u meer informatie over de kosten.

 

> Veelvoorkomende (kwesties rondom) letselschade

> Uit onze praktijk